Månadsarkiv: mars 2014

Ta nya tag nu, snart bikinisäsong :)

Nu går vi mot varmare tider och snart är det dags att njuta av fint väder och härliga kvällar. med värmen kommer såklart behovet av att svalka av sig i havet eller poolen. Oavsett så vore det väl underbart att kunna visa sig i badkläder med ett gott självförtroende :-)

Vi hjälper Dig att gå ner i vikt,samt att behålla Din nya vikt. Många har gått i mål och på denna sida kan Du scrolla och följa några av dem härunder.

Varmt välkommen till oss!! :-)

Veckans Prestation!

Jag heter Marcus Åstrand och har minskat 23 kg i vikt på 7,5 veckor :)

Innan jul blev jag inspirerad av en kollega, som gick på Cambridgemetoden. Jag satte ett datum och körde igång på Nivå 1, dvs enbart Cambridgemåltider, vatten kaffe o te. Det första jag märkte var hur gott det smakade, jämfört med andra ersättningar jag provat. En gröt på morgonen, en shake eller soppa till lunch, samt soppa till middag gjorde att jag aldrig var hungrig.

 Under arbetsdagen drack jag 1,5 liter vatten, samt kaffe och te. Då hade jag 1,5 liter vatten kvar resten av dagen. Jag tränade 3 pass i veckan och hade inga problem att utföra den träningen på nivå 1. Ibland kunde jag bli lite snurrig, när jag reste mig hastigt.

under de första 6,5 veckorna åt jag absolut INGENTING utöver mina Cambridge. Visst var det tråkigt, men kilona flög ju av mig :) Den sista veckan började jag med lax , kyckling o sallad för att vänja magen vid lite mat. Efter 7,5 veckor hade jag minskat från 120,4 till 97,4 kg.

 Nu ska jag lära mig hålla vikten, tänkte börja med att köra 5:2 metoden.

 Det viktigaste ordet är MOTIVATION. Alla positiva kommentarer stärker Dig och ger dig styrka att hålla ut!!

Följ Tessan på facebook!

Hej :-)

Jag heter Tessan och började med Cambridge Viktprogram för en vecka sen.Jag går hos Anette på Kroppskällan, där jag för övrigt praktiserar just nu. Jag har valt nivå 1, som innebär att jag äter 3 Cambridgemåltider per dag, samt dricker 3 liter vatten. Kaffe och te är oxå tillåtet. Denna nivå fungerar bäst för mig, för det är enkelt och jag slipper tänka på att fixa mat. Varje måndag kommer jag att skriva om veckan, som har varit på Kroppskällans facebooksida. Följ mig gärna på min resa mot målet, på minus 35 kg.

Första veckan är nu avklarad och jag mår toppen. Jag har minskat mina första 3 kg , samt börjat med långpromenader i det vackra vårvädret. De första dagarna var lite jobbiga, med hunger och trötthet, men nu är energin på topp. Magen har redan blivit mindre och det känns bra :-) Ser fram emot veckan!