Årets vågmästare

Årets Cambridge Vågmästare 2011 – Anette Mähler!

”Anette är helt underbar! Hon är positiv och entusiastisk och hon skickar små uppmuntrande SMS varje vecka! Om det inte vore för Anette så hade jag aldrig kommit så långt i min viktminskning och livsstilsförändring som jag gjort. Kursen som jag deltog i har verkligen ändrat mitt sätt att se på saker. Numer tänker jag mig för innan vilket är mycket enklare när jag får stöd dels i gruppen men även då Anette lär oss tänka annorlunda! Det är med andra ord enklare att behålla min trivselvikt eftersom jag ändrat mitt beteende. Tack Anette”

Cambridge Viktprogram kommenterar:

Anette har genom sina kurser strävat efter att arbeta med att förändra beteende och långsiktiga förändringar i sina medlemmars liv. Hon använder gruppdynamiken till det den är bäst på nämligen positiva resultat! En rådgivare för framtiden som vet vad hon kan och hjälper sina medlemmar med väldigt goda resultat! Du är Cambridge Viktprograms Vågmästare 2011!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>