Mellanmål för hela familjen

AnetteCambridge måltider fungerar utmärkt som ersättning för enstaka måltider med vanlig mat för alla familjens medlemmar över 10 år. Måltiderna används med fördel som mellanmål, näringstillskott vid träning, när du inte hinner äta lunch eller som ett hjälpmedel att hålla vikten.

För en hälsosammare livsstil
Mat för hela familjen handlar om att omvärdera förhållningssättet till mat. Genom att göra små, enkla förändringar kan du och din familj se fram emot ett mer hälsosamt liv.

Mättande och nyttiga mellanmål
Mat för hela familjen erbjuder ett komplett utbud av näringsriktiga produkter som innehåller hela ditt rekommenderade dagligt intag (RDI) av vitaminer och mineraler samt rätt mängd proteiner, kolhydrater och fetter. Våra mellanmål bars och shakes innehåller alla 1/3 av alla vitaminer, mineraler och proteiner som kroppen behöver under en dag.

Har du svårt för frukost?
Frukosten är dagens viktigaste mål mat. Många människor saknar aptit och vissa känner sig t.o.m. illamående av att äta tidigt på morgonen. Ta då med ett Cambridge mellanmål till jobbet eller skolan. Då står du dig gott och väl fram till lunch.

Hinner du inte äta lunch?
Cambridge mellanmålbars är mättande och välsmakande och ger ett krispigt tuggmotstånd. De är perfekta att ha med sig i väskan, på jobbet eller i bilen. Då har du alltid ett sunt mellanmål eller en snabb ersättning för lunch eller middag nära till hands.

Näringstillskott vid träning
Ett Cambridge mellanmål är ett smidigt sätt att få i sig högkvalitativ näring, oavsett om du har som mål att minska ditt kaloriintag, eller helt enkelt vill förse kroppen med extra näring inför eller efter ett träningspass.

Cyklar du till jobbet?
Fördelarna med att cykla till jobbet är många. Man orkar mer, vill mer och håller sig friskare, och dessutom spar man pengar. Ta en Cambridge mellanmål innan du beger dig iväg så orkar du ännu mer.

Näringskrävande fritidsaktiviteter
Har du barn som spelar fotboll eller rider? Eller är det kanske dans eller hockey som gäller? Då vet du hur viktigt det är med extra energi för att barnet ska orka med. Ett Cambridge mellanmål är nyttigt och enkelt att ta med och äta innan aktiviteten.

Mellanmål efter skolan
Barn behöver oftast ett ordentligt mellanmål mellan lunch och middag. Det gör det lättare att orka med olika fritidsaktiviteter och minskar suget efter godis, snacks och läsk.

Dåliga matvanor gör barn överviktiga
Allt fler barn lider av överviktig i Sverige. Enligt Livsmedelsverket är vart femte barn överviktiga eller feta. Övervikten beror både på för lite motion och men också på fel matvanor.

Istället för sötsaker
Det är inte bara vid festliga tillfällen som det äts kakor, godis, glass, läsk och chips i våra hem. Numera hör dessa sötsaker till vardagen, ofta med övervikt som följd. Ge dina barn en nyttig Cambridge mellanmålbars istället för sötsaker. De smakar gott men innehåller lite socker och minimalt med fett eller onödiga kalorier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>