Anette

AnetteKroppskällan är ett friskvårdsföretag, som funnits i Landskrona sen december 2003. Vi har hjälpt många människor att förbättra sitt välbefinnande genom olika typer av Friskvårdande insatser som t ex Hälsosamtal, Stresshantering, Viktminskning samt Kost och Näringslära.

Flera företag i nordvästra Skåne, har anlitat oss, för att få sin personal att må bättre. Privatpersoner vänder sig till oss för att ta tag i sin övervikt.

Jag som driver Kroppskällan heter Anette Mähler och är utbildad Idrottslärare, Kroppsterapeut & Hälsokonsult, samt Certifierad Rådgivare för Cambridge Viktprogram. Jag har över 20 års erfarenhet inom friskvård. Mitt liv har till stor del kretsat kring Hälsa på olika sätt, dels genom egen träning, samt i mitt tidigare yrke som Idrottslärare. År 2002 fick jag sluta spela fotboll pga skador, och jag lämnade idrottsläraryrket. Då gick jag upp mycket i vikt. Jag har nog provat det mesta som finns, men när jag ville bli rådgivare föll valet på Cambridge, då det är ett enkelt och effektivt sätt att gå ner i vikt. Det gäller dock att förändra sin livsstil, där jag med min erfarenhet kan ge många tips och råd. Det svåraste av allt är oftast att hålla vikten och där har glädjande nog Cambridge Viktprogram utvecklats.

Att arbeta som rådgivare är fantastiskt roligt. Att följa medlemmarna vecka för vecka och se hur de ”försvinner” är mycket stimulerande. Det ger mig någon sorts inre välbefinnande, när de lyckas och jag har fått vara med på deras resa.

Varmt Välkommen till det lilla företaget, med det stora engagemanget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>