Personer som lyckats

Här kan ni läsa om några av våra medlemmar som har lyckats att gå ner i vikt med Cambridge Viktprogram:

Eva

Anttes kurser har varit lärorika
Jag påbörjade mitt livs resa i september 09 då jag påbörjade en en tioveckorskurs som min rådgivare höll. När jag i dag går och handlar min mat så använder jag verkligen vad jag lärde mig på kursen, varorna i min vagn skiljer sig verkligen markant mot vad jag stoppade i den förut. Kunskap är makt.

 

Jag har gått ner 60 kilo men har ännu inte tröttnat på Cambridgesopporna
Jag hade provat på många andra produkter och sätt att gå ner i vikt innan jag provade på Cambridgeprodukterna, okej jag gick väl ner i vikt men sen så kom kilona smygandes tillbaka när jag tröttnade/slutade med dem. Jag har i dag gått ner 60kg med hjälp av de olika produkterna och stadierna i Cambridge viktprogram, och jag har ännu inte tröttnat. Jag har hållt min nya vikt i 4 år.

Har en helt ny livsstil idag
Detta har i sin tur medfört sig att jag har en helt annan livsstil idag, man kan faktiskt säga att jag har ett helt annat liv än tidigare. Har väl alltid försökt att vara en positiv person, men idag så lever jag verkligen upp till detta. Vågar verkligen stå i livets spotlight och smyger inte i mörkret i kulisserna för att inte synas så mycket. Samtidigt som min kropp har krympt så har jag växt som person. Jag är så mycket mer full av energi och detta har medfört att jag är så mycket friskare, lever ett hälsosammare och rikare liv. Har även haft en positiv effekt på människor i min omgivning som har tagit fatt i sitt liv med hjälp av Cambridge.

Det går faktiskt att förändra sin livssituation
Jag är ett levande bevis på att det går att förändra sin livssituation efter över trettio års övervikt i olika viktklasser. Det har dock blivit dyrt, för nu så har det blivit så mycket lättare att hitta snygga kläder som passar. Men vad gör väl det när jag känner mig vacker och får ett positivt gensvar av min omgivning. Jag kommer att fortsätta resa livet ut och jag kommer inte att överge min resekamrat och min guide, för det är ju de som har gjort detta till mitt livs resa.

/Eva

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>