Programmet

Välkommen till Cambridge Viktprogram. Vi har funnits sedan 1980-talet och  i Sverige i mer än 20 år och vi är ett av världens mest framgångsrika viktminskningsprogram.

Vår styrka är att Du tillsammans med Din rådgivare hittar ett sätt att minska i vikt, som passar in i Din livsstil. Programmet består av fyra viktminskningsnivåer, en stabiliserings-
nivå och en hålla vikten nivå. Alla 6 nivåer finns för att hjälpa Dig utveckla en sund livsstil, som Du trivs med.

Med Cambridge Viktprogram uppnår du dina viktmål och håller fast vid dem!

Nivå 1
Du äter 3 Cambridgemåltider per dag, vilket motsvarar ett totalt dagsintag på 470 kalorier samt all den näring som kroppen behöver. Till detta måste du dricka minst 3 liter vätska. Detta ger en viktreducering på ca 1,5 – 4 kilo/vecka.

Nivå 2-4
På nivåerna 2-4 ersätter Cambridgemåltiderna någon eller flera av dagens vanliga måltider, vilket innebär att viktreduceringstakten är något långsammare än om du äter enbart Cambridgemåltider. Att kombinera Cambridge med vanlig mat lämpar sig speciellt för personer som pga sitt hälsotillstånd eller tyngre arbete inte kan följa Cambridge Viktprogram på nivå 1.

Nivå 5
När du nått din trivselvikt är det viktigt att stabilisera vikten genom att skaffa dig ett sunt ät- och motionsbeteende.  Tillsammans med din rådgivare lär du dig att förändra dåliga mat- och motionsvanor så att du långsiktigt kan behålla din nya vikt.

Nivå 6
Det tar långt tid att förändra sitt beteende och du kommer ibland att behöva stöd och råd för att inte falla tillbaka i dåliga matvanor. Håll regelbunden kontakt med din rådgivare som stöttar dig när det känns tufft!

Läs gärna mer på www.cambridgeviktprogram.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>